banner
Dom » Novosti » Sadržaj
Kategorija proizvoda

Postupak betoniranja Geogrid od stakloplastike

- Dec 20, 2017 -

Fiberglass Geogrid se najčešće koristi sa samoljepljivim i samoljepljivim dvostrukim vrstama, a samoljepivo može biti direktno u formiranju polaganja trava, bez samoljepiva, obično nokte fiksne metode.

1, na gradilištu: Zahtjevi za sabijanje, horizontalni, prozirni predmeti.

2, Polaganje rešetke: U ravnom zbijanju lokacije, postavljanje polaganja mreže glavnog smera sile (uzdužni) treba da bude okomito prema pravcu osovine nasipa, postavljanje na ravno, bez bora, što je više moguće tenzija. Sa fiksiranim noktima i težinom zemlje na stijenku, postavljanje glavnog smera sile mreže je najbolje kroz dugačak bez spojeva, veza između amplitude i amplitude može biti veštački vezujući krug, širina kruga nije manja od 10cm. Ako je rešetka postavljena iznad dva sloja, šav treba da se razmakne između slojeva. Nakon što se položi velika površina, potrebno je prilagoditi ravnost celine. Kada se poklopac sloja tla, pre valjanja, treba koristiti ručno ili mašinska mrežica, intenzitet bi trebalo da bude ravnomeran, tako da mreža u tlu za napetost i stanje sile.

3, izbor filera: Filler treba izabrati u skladu sa projektnim zahtevima. Praksa je dokazala da se punilo može koristiti osim zamrznute tlo, močvare, životnog otpada, zemljane krede i dijatoma. Međutim, mehanička svojstva zemljišta šljunka i peska su stabilna, a uticaj sadržaja vode je vrlo mali. Veličina filera ne sme biti veća od 15 cm, a obratiti pažnju da kontrolišete gradaciju pakovanja kako biste osigurali težinu sabijanja.

4, punilo i kompaktnost: kada postavljanje položaja rešetke treba da popuni poklopac zemljišta, gadno vreme ne može da istekne 48 malih vremena, takođe može uzeti metod stranačkog protoka stranaka. Prvo na oba kraja širenja punila, rešetka je fiksirana, a potom se guraju napred ka sredini. Redosled valjaka je prva dve strane iza sredine. Ventil protiv kotla ne može direktno da kontaktira sa rebrima, a ne kompaktno ojačano telo uglavnom ne dozvoljava vozila na gore, kako bi se izbeglo dislokacija. Stepeni sloj kompaktnosti je 20-30cm. Stepen kompaktnosti mora zadovoljiti zahteve dizajna, što je ključ uspeha ili neuspjeha projekta armiranog zemljišta.

5, vodootporne i drenažne mjere: u inženjeringu armiranog zemljišta mora se dobro napraviti drenažni zid unutar i izvana, dobro uraditi, zaštititi stopala, sprečiti eroziju, u zemljištu podesiti filtraciju, mjerenja odvoda, ako je potrebno, instalacija geotekstila.