banner
Dom » Znanje » Sadržaj
Kategorija proizvoda

Tretman tretmana na travi

- Dec 20, 2017 -

Tretman za vatrogasne trake:

1. Postavljanje trave na vatru Motor puta, kompaktnost temeljnog zemljišta treba da zadovolji projektne zahteve opšte betonske staze.

2. Šljunak jastuka vatrogasne trake i način stabilizacije kamenog praha su isti kao i projektni zahtevi običnih betonskih vatrogasnih traka.

3. Da se postavi 80 gustih slojeva tla na stabilnom kamenu u prahu. Metoda sloja tla je sledeća: 30% prečnik čestice je 10-30 šljunka, 15% srednji grubi pesak, 55% oranje zemljišta i dodavanje tačne količine organskog đubriva, tri ravnomerno miješanje, širenje u staklenom stabilnom sloju, sabijanje kompaktno, može se koristiti kao trava trave.

4. Sadnja travnjaka i sadnja trava na travnatim korenima.

5. Treba napomenuti da: ako je vatrogasna staza glavna prolaznost uobičajenih vozila, zbog čestog saobraćaja i brzine, što nije pogodno za korišćenje seljaka i normalni rast šume, već utiče na zelenilo brzinom i estetikom, u ovom slučaju predlažemo da glavni saobraćajni put vozila još uvek koristi betonski kolovoz. Samo u slučaju požarne situacije vatrogasna vozila su na putu sa trotoarskim trotoarima. Sa druge strane, preporučuje se betonski kolovoz za površinu ceste parkirališta, dok su parkirna mesta zasadena zelenim površinama.