banner
Dom » Proizvod > Geotekstil > Netkani geotekstil
Kategorija proizvoda
Polipropilenska vlakna s spoljnim vlaknima sa netkanim geotekstilom

Polipropilenska vlakna s spoljnim vlaknima sa netkanim geotekstilom

Polipropilenski vlaknasti vlakneni vlakneni vlakneni vlakneni nanos je napravljen kardingom, lappingom, iglom i udarcem u rolnu da postane gotovi proizvodi. Pošto polipropilen ima dobru propusnost za vazduh i propustljivost vode, može zadržati pesak i tlo kada voda teče. Polipropilen ...

Pošaljite upit

Polipropilenski vlaknasti vlakneni vlakneni vlakneni vlakneni nanos je napravljen kardingom, lappingom, iglom i udarcem u rolnu da postane gotovi proizvodi. Pošto polipropilen ima dobru propusnost za vazduh i propustljivost vode, može zadržati pesak i tlo kada voda teče. Polipropilensko vlaknasto vlakno ima dobru hidrauličku provodljivost, može formirati drenažni kanal unutar zemlje kako bi se odvodili dodatni vazduh ili voda iz strukture tla.


Nekretnine:

Otvor blende se lako može zaglaviti, visokopropusnost, anti-korozija, anti-kiselina i alkalnost, otpornost na insek koji jedu moljac, antioksidant, dobra fleksibilnost i jednostavan za upotrebu u građevinarstvu.


Upotreba:

Koristi se u oblasti hidroelektrana, magistrale, pruge, luke, aerodroma, sportskih objekata, tunela, priobalne plaže i sl. Za filtraciju, odvajanje, drenažu i zaštitu.


Hot Tags: polipropilen, sintetički vlakneni vlakneni, netkanični geotekstil, Kina, proizvođači, dobavljači, fabrika, cijena

Upit