banner
Dom » Proizvod > Geogrid > PP Geogrid
Kategorija proizvoda

Plastični geogrid za puteve

Biaxial geogrid Primjena Biaxial geogrid se koristi za ojačavanje slabe osnove: geogrda može brzo poboljšati nosivost osnove i kontrolisati razvoj naselja. Bočni efekat baze puta može efikasno distribuirati teret na šire ...

Pošaljite upit

Biaxial geogrid aplikacija

Biaxial geogrid se koristi za ojačavanje slabe osnove: geogrda može brzo poboljšati nosivost osnove i kontrolisati razvoj naselja. Bočni efekat baze puta može efikasno distribuirati opterećenje na širi sloj podruma, čime se smanjuje debljina osnovnog sloja i smanjuje inženjerski trošak, skraćuje period konstrukcije i produži vijek trajanja.


Biaxial geogrid za ojačani asfalt ili cementni kolovoz: Spuštanje geograma na dnu asfalta ili cementnog kolovoza, može smanjiti dubinu rutiranja, produžiti životni vlažnost površine puta, ali takođe može smanjiti debljinu asfalta ili cementnog kolovoza kako bi uštedeli troškove.


Za ojačanje nagiba brana nasipa i zadržavajućeg zida: tradicionalni nasip, naročito visok popunjavanje nasipa, često treba popuniti, a ivica ramena nije lako za sabijanje, što dovodi do kašnjenja padavine kiše, kolapsa Pojavio se fenomen nestabilnosti.


Koristi se za ojačavanje rečne šetnje: može se napraviti od kamenog kaveza, a zatim sa mrežom i upotrebom, kako bi se spriječila brana od strane morske vode, kameni kavez s propusnošću, može usporiti udar talasa kako bi produžio život brane, štedeći ljudsku snagu i materijalna sredstva, skratiti trajanje.


Koriste se za deponiju:

Geogrid i drugi sintetički materijali u tlu koji se koriste u kombinaciji sa deponijom, mogu efikasno riješiti problem neravnomjernog poravnanja temelja, oslobađanja emisije gasova i drugih problema, i mogu maksimalno povećati skladištenje deponije.


11(001).jpg


Hot Tags: plastični geogrid za put, Kina, proizvođači, dobavljači, fabrika, cijena

Upit