banner
Dom » Proizvod > Geocell > Polietilen visoke gustoće Geocell
Kategorija proizvoda

Kontrola erozije HDPE Geocell

Plastika Geocell je dugačak trak plastične folije visoke gustine kroz ultrazvučno zavarivanje ili druge metode vezane za nekakav poseban geosintetički proizvod, proširiti se u trodimenzionalnu mrežu kao što je sat. Kada se koristi, proširite ćeliju, zavarite ili zaključajte, a zatim popunite unutrašnji ...

Pošaljite upit

Plastika Geocell je dugačak trak plastične folije visoke gustine kroz ultrazvučno zavarivanje ili druge metode vezane za nekakav poseban geosintetički proizvod, proširiti se u trodimenzionalnu mrežu kao što je sat. Kada se koristi, proširite ćeliju, zavarite ili zaključajte, a zatim popunite unutrašnji pesak, šljunak ili tlo za čvrsti jastuk ili poklopac, kako biste zaštitili i poboljšali stabilnost nagiba i povećali nosivost osnove i podrhtavanja. Prema zahtevu kupca, može biti glatko, reljefno, perforirano ili drugačije izgleda.


Nekretnine:

Anti-aging, anti-kiselina i alkalna, homogena struktura; najbolje sidewise restrikcija i fiksiranje tla, zgodan i konstruktivan.


Upotreba:

Napravite armaturu za držanje zidova i mekog zemljišta, zaštitu strmih nagiba, koji se koriste u železnici, autoputevima, luci, aerodromu, priobalju, posebno u izloženim planinskim šumama, pustinjama i močvarnim zemljištima itd.


26.jpg

Hot Tags: kontrola erozije HDPE geocell, Kina, proizvođači, dobavljači, fabrika, cijena

Upit